EMS – Electro Muscle Stimulation (Elektriksel Kas Uyarımı) kısaltmasıdır. Yeni nesil teknolojisi olan Ems Max yüksek yoğunluklu odaklı elektromanyetik enerji ile kasların çalışmasına etki eden bir sistemdir; günlük hayatımızda da vücudumuzun kaslarımızı uyarmak için buna benzer akımlar gönderdiğini bilmek konuyu anlamakta yardımcı olacaktır.
Mükemmel vücut hatları için bir yandan kas yaparken diğer yandan yağ yakmak istiyorsanız tercihiniz EMS MAX olmalı. Yeni trend olan bu uygulama sadece inatçı yağ bölgelerinin incelmesine yardımcı olmuyor, aynı zamanda daha belirgin karın kaslarına, daha sıkı bir popoya sahip olmanızı sağlıyor. Ayrıca bu sonuçlar için hiçbir ameliyat ya da enjeksiyon gerekmiyor.
Nasıl etki ediyor?
Uygulama yapılan bölgede 30 dakikalık bir işlem süresinde 20.000 (yirmi bin) mekik & squat yapmaya eş değer etki sağlayıp, kasları efekte bir şekilde %100 çalışmasını sağlar. Egzersiz ve spor yaparak 30 dakika gibi kısa sürede bunu yapmak mümkün değildir. Kaslar işlem esnasında 20 bin defa kasılır ve çalışan kasların enerji ihtiyacı ortaya çıkar, kaslar bu enerji ihtiyacını kendi çevresinde bulunan yağlardan karşılar. Bu sayede kaslar güçlü ve belirgin bir hale dönüşürken yağlarda azalma oluşur.
EMS MAX uygulaması kimler için uygundur?
Yeni nesil teknoloji olan Ems Max ile spor yapamayan (bel fıtığı, eklem ağrıları, diz kapağı vs), doğum sonrası karın kaslarında deformasyon olan bayanların, kilo alıp verme sonrası kas kaybı yaşayan veya spora zamanı olmayan kişilerin yorulmadan, zorlanmadan ve yatarak kaslarınızın etkin bir şekilde çalışmasını sağlar.
EMS MAX hangi bölgelerde kullanılır?
Özellikle karın kaslarını belirginleştirme, popo dikleştirme ve bacak sıkılaştırmada en çok tercih ediliyor.
EMS MAX uygulaması kaç seans önerilir?
Bazıları vücut sıkılaştırmaya, bazıları yağ yakmaya, bazılarının ise ikisine birden ihtiyacı olabilir. Kişinin yağ oranı ve beklentisine göre seans belirlenir. Ortalama 6-12 seans. Haftada en az 2, en fazla 3 gün uygulanmaktadır.
EMS MAX kimlere uygulanmaz.
EMS MAX’in avantajları nelerdir?